Goedkoop bureau

Een stijlvol goedkoop bureau

Als u op zoek bent naar een goedkoop bureau voor thuis, dat een beetje stijlvol is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u binnen enkele dagen een stijlvol bureau leveren. U heeft keuze uit verschillende bureau onderstellen en bureaubladen.

Mooi in huis

Een stijlvol goedkoop bureau is de basis voor iedereen die zittend werk doet.  We zitten vaak uren aan een bureau in huis of kantoor. Het is daarom belangrijk dat je aan een fijne bureautafel zit om de hele dag goed te kunnen werken en je redelijk fit blijft.  Net zo belangrijk is dat het bureau er leuk uit ziet in je huis! 

Verschillende mogelijkheden

Wij hebben goedkope bureaus in verschillende uitvoeringen qua kleur en bureau-onderstel. De meeste bureaus hebben een vaste hoogte van 72 - 75 centimeter. Het bureaublad is een blad van 25 mm in diverse maten, kleuren en houtmotieven. Dit zijn bureaubladen in standaard afmetingen die snel leverbaar zijn. 

Goedkoop bureau zelf samenstellen

U kunt dus zelf een goedkoop bureau samenstellen. Het Eiermann onderstel en de Hairpin tafelpoten zijn voor een goedkoop, stijlvol bureau de beste keuze. Hierop kunt u een standaard blad in een decor kiezen.

Ook maatwerk

Wilt u toch iets unieks en op maat dan kan dat ook.  Wij kunnen u een bureaublad leveren met verschillende toplagen zoals HPL, meubellinoleum of houtfineer.  Deze bladen zijn hoger in prijs en de levertijd is langer dan de standaard bladen.  

Uw goedkope bureau

leuke onderstellen  in  verschillende varianten

bureaubladen in diverse afmetingen

in wit en diverse houtmotieven

Uitstekende service en goed advies

  bestel nu in onze winkel

Zakelijke klant?

Voor zakelijke klanten hebben wij veel mogelijkheden in kantoormeubilair zoals bureautafels en vergadertafelsWij kunnen complete tafels leveren zoals zit/sta bureaus en vergadertafels inclusief kabelmanagement. Of alleen bureau of tafelbladen die op bestaande onderstellen gemonteerd worden.   Bel ons voor advies!

Vragen? 0252 -72 95 73 info@trinityfurniture.nl