Overweegt u een nieuwe inrichting van uw kantoor?

Bij een nieuwe kantoorinrichting spelen veel factoren een rol.  Maar hoe weet u nu hoe u een optimaal kantoorinterieur voor u werknemers creëert?  U wilt uiteraard dat de investering in een nieuwe kantoorinrichting rendeert!

Wij helpen u in het proces naar een nieuwe werkomgeving voor een gegarandeerd resultaat.

Wat levert het op?

Een goed ontworpen, geoptimaliseerde werkomgeving heeft voor uw bedrijf  vele voordelen:

  • het zorgt voor gemotiveerde werknemers
  • het verhoogt de productiviteit van werknemers (o.a. minder ziekteverzuim)
  • het helpt bij het werven van personeel
  • het verlaagt de onroerendgoedkosten
  • het draagt bij aan het bedrijfsimago

 

Wilt u vrijblijvend advies? Maak dan een afspraak met ons!

 0252 – 72 95 73 

info@trinityfurniture.nl

Wat doen we voor u?

Wij zijn een betrokken en ervaren partner met kennis van de diverse onderwerpen die deel uit maken van het proces naar een nieuw interieur, zoals bijvoorbeeld de juiste indeling van een kantoor, flexwerken, akoestiek en kabelmanagement. We adviseren en realiseren de kantoorinrichting met bijvoorbeeld meubilair, wanden, vloerbedekking enz.

Hoe doen we dat?

Wij helpen u stap voor stap met advies, begeleiding en de realisatie van een optimaal kantoorinterieur. In een aantal gesprekken leren we de organisatie en haar behoeften kennen. Vervolgens starten we de fase die voor uw bedrijf nodig is. Wij zorgen samen met u voor de juiste gestructureerde aanpak om een goede werkomgeving te realiseren. 

Vraag ons voor advies en de uitvoering

Wij helpen u bij het opstellen van een Programma van Eisen, begeleiden u tijdens het proces en zorgen voor de uiteindelijke inrichting van het kantoo