Waarom een nieuwe kantoorinrichting een goed idee is.

Voorkom dat u onnodig geld verliest door een slechte kantoorinrichting!

Een nieuwe kantoorinrichting is aan de orde als uw bedrijf gaat verhuizen of als het kantoor een opknapbeurt nodig heeft. In beide gevallen is het doel hetzelfde: nieuwe energie genereren, het imago verbeteren en het personeel motiveren.

Maar hoe voorkom je dat je geld investeert maar er geen rendement uit haalt?

Voor kantoorinrichting hebben wij een gespecialiseerd moederbedrijf : Trinity Interieur. Trinity Interieur is een kantoorinrichter die bedrijven helpt de juiste keuzes te maken bij het inrichten van hun kantoor.

Een kantoor inrichten is een vak apart en onze ervaring is dat verkeerde keuzes vaak resulteren in extra (hoge) kosten. Wij hebben vele klanten geholpen met advies, ontwerp, begeleiding en de realisatie van hun kantoorinrichting. A

ls u een 100% toegewijde partner zoekt die u helpt met de diverse facetten van een kantoorinrichting dan zijn wij er voor u.  Wij zorgen dat uw inrichting rendeert.

Wat levert het mijn bedrijf op?

Een goed ontworpen, geoptimaliseerde werkomgeving heeft voor uw bedrijf  vele voordelen:

  • het zorgt voor gemotiveerde werknemers
  • het verhoogt de productiviteit van werknemers (o.a. minder ziekteverzuim)
  • het helpt bij het werven van personeel
  • het verlaagt de onroerendgoedkosten
  • het draagt bij aan het bedrijfsimago
Kantoorinrichting

De eenvoudige eerste stap?

We gaan graag met u in gesprek om de organisatie en haar behoeften te leren kennen.

Neem contact met ons op.

0252 – 72 95 73

info@trinityfurniture.nl

Wat doen we voor u?

Wij zijn een betrokken en ervaren partner met kennis van de diverse onderwerpen die deel uit maken van het proces naar een nieuw interieur, zoals bijvoorbeeld de juiste indeling van een kantoor, flexwerken, akoestiek en kabelmanagement. We adviseren en realiseren de kantoorinrichting met bijvoorbeeld meubilair, wanden, vloerbedekking enz.

Hoe doen we dat?

Wij helpen u stap voor stap met advies, begeleiding en de realisatie van een optimaal kantoorinterieur. In een aantal gesprekken leren we de organisatie en haar behoeften kennen. Vervolgens starten we de fase die voor uw bedrijf nodig is. Wij zorgen samen met u voor de juiste gestructureerde aanpak om een goede werkomgeving te realiseren. 

Vraag ons voor advies en de uitvoering

Wij helpen u bij het opstellen van een Programma van Eisen, begeleiden u tijdens het proces en zorgen voor de uiteindelijke inrichting van het kantoor.