Bureau kopen?

Kies het juiste bureau voor uw werkomgeving

Een bureautafel is de basis voor iedereen die in een kantoor werkt. We zitten vaak meer uren aan een bureautafel in kantoor dan dat we thuis zijn. Het is daarom belangrijk dat je aan een fijne bureautafel zit om de hele dag goed te kunnen werken en je redelijk fit thuis komt. Wij geven u niet alleen advies over de verschillende typen bureaus maar ook over manier waarop je een kantoor optimaal inricht.

Breed assortiment

Ons assortiment aan kantoorbureaus is breed met diverse typen bureautafels en andere typen tafels in verschillende prijsklassen:

  • Bureautafels (vaste hoogte / verstelbaar met slinger)
  • Zit/sta bureautafels
  • Duo Werkplek
  • Directiebureau
  • Vergadertafel

De verschillende tafels in kantoor kunnen naar wens compleet met accessoires als kabelmanagement, monitorsteunen of akoestische bureaupanelen uitgevoerd worden.

Vraag ons om advies!

bureau kopen - bureautafel

Snel leverbare bureautafels

  • Bureautafels met een vaste hoogte
  • Slingerverstelbare bureautafels
  • Zit/sta bureautafels
  • Duo Werkplek
  • Directiebureau

Wij leveren snel bureautafels in diverse formaten en kleuren bijvoorbeeld in 160×80 of 140×80 cm.

Neem contact met ons op voor meer informatie over bureautafels!

Bel of mail ons voor advies of een afspraak!

info@trinityfurniture.nl

0252 – 72 95 73

verstelbare Bureautafel

Vaste hoogte of verstelbare bureautafel?

Als er in een organisatie flexibel gewerkt wordt en dus verschillende mensen aan één bureau kunnen gaan zitten, is een in hoogte verstelbaar kantoor bureau noodzakelijk. Een kantoor bureau met een vaste hoogte wordt vooral gebruikt als werknemers een vaste werkplek hebben. Voor ergonomisch werken kan een zit/sta werkplek gebruikt worden om af te kunnen wisselen in werkhouding.

duo werkplek

Hoogte van een bureautafel

De meeste kantoorbureaus hebben een vaste hoogte van 72 – 75 centimeter. Moderne bureautafels hebben een in hoogte verstelbaar onderstel met een hoogteverstelling tussen de 62 en 82 centimeter. Het makkelijkste is een uitvoering die handmatig verstelbaar is met behulp van een slinger.

Voor een ergonomische zithouding is een goed verstelbaar kantoor bureau in combinatie met een goede bureaustoel onmisbaar.

Zit-sta bureautafel

Zit-sta werkplekken worden steeds vaker gebruikt en vormen een ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureautafel of beperkt in hoogte verstelbare bureautafel. Het idee achter het zit-sta bureau is dat je kan afwisselen tussen zitten en staan. Ergonomisch onderzoek wijst uit dat dit een positief effect heeft op het voorkomen van typische ‘bureauklachten’ door een verkeerde of statische zithouding.

Duo werkplekken

Duo werkplekken of ook wel ”work benches” worden ook steeds meer toegepast als er in teamverband gewerkt wordt. Twee werkplekken met 1 onderstel, al dan niet in hoogte verstelbaar.

Design

Bureautafels kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden met een keuze in de kleur bureaupoten en het bureaublad. Vooral de keuze voor een bureaublad met een bepaalde toplaag zorgt voor een bepalend beeld in een kantoorinterieur.

Er zijn verschillende afwerkingen van een bureaublad zoals melamine, HPL, meubellinoleum of houtfineer.

Wij kunnen allerlei soorten afwerkingen van een bureaublad leveren.