Retourneren

Een artikel dat u via de webwinkel heeft gekocht retour sturen?

Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst.

Stuur het artikel terug naar:

Trinity Furniture Solutions

Afdeling Retouren

Ampèrestraat 2

2181 HB Hillegom

Indien wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, betalen wij het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten binnen 7 dagen terug.

Uitgezonderd is maatwerk meubilair (zoals tafelbladen) dat op basis van een offerte is geleverd of via de webshop is besteld. Hiervoor geldt dat wij maatwerk meubilair niet retour nemen tenzij er fabrieksfouten in voorkomen of het maatwerk meubilair verkeerd geleverd is.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren tenzij het produkt buiten uw schuld beschadigd is. Voor producten die buiten onze macht dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten bent u aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen.

Tot wanneer kan ik het product retourneren?

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring per e-mail op de hoogte stellen. Uw retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 14 dagen retour is verzonden.

Retouren moeten met alle geleverde toebehoren en  in originele staat en verpakking verzonden worden.

hoe en wanneer krijg ik mijn geld terug?

Als u gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvangt u alle betalingen terug die u op dat moment hebt gedaan, inclusief de leveringskosten. Nadat u de retouraanvraag hebt ingediend, betalen wij het bedrag zo spoedig mogelijk terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen.

Hoe moet ik het product retourneren?

U retourneert uw bestelling met dezelfde vervoerder als waarmee het pakket geleverd is.  Het product dient te worden teruggestuurd met alle geleverde toebehoren en  in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Wanneer moet ik de producten retour sturen?

De producten die u retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat u een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd of bij ons afgeleverd zijn. Retourneren is gratis wanneer het product buiten uw schuld om beschadigd is.  U ontvangt hiervoor een retouretiket . Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren.

Hoe word ik op de hoogte gehouden van mijn verzonden retour?

U ontvangt daarbij per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat te doen?

Als er iets niet klopt met de bestelling die u hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u wat te doen en helpen het probleem op te lossen!