Keuzevrijheid in tafels en tafelbladen

Wij zijn gek van tafels en willen onze klanten de vrijheid geven een tafel zelf vorm te geven. Een tafel of een tafelblad precies zoals je dat wilt. Die klopt in alle details.  Met mooie materialen en in allerlei vormen.

Onderscheidend in kwaliteit en dienstverlening

We willen tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en waarvan alle details kloppen.

Wij adviseren u graag in de juiste uitvoering van een tafel zodat u verzekert bent van een tafel die perfect past in uw interieur.

Tevreden?!

We willen dat u super tevreden bent met ons produkt. Niet alleen met de tafel of het tafelblad zelf maar ook met ons advies en onze kwaliteit van dienstverlening.

We maken tekeningen, geven advies over de uitvoering van de tafel en we helpen u snel als er iets niet goed mocht zijn.

trinity furniture solutions

De naam trinity is afgeleid van het woord en symbool “triskelion”. Het is het zeer oud, keltisch, mythisch en magisch symbool dat staat voor de drie-eenheid van:

  • liefde
  • toewijding (inspiratie)
  • en wijsheid

Het staat voor de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan.

Specialisme in meubellinoleum

Wij zijn gespecialiseerd in meubellinoleum, een unieke duurzame afwerking met prachtige eigenschappen.  Meubellinoleum is een 2 mm dik materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen en waarmee prachtige meubels gemaakt kunnen worden.

Tafelblad opmaat

En ook: kantoorinrichting!

Voor de realisatie van complete interieurs hebben wij een apart bedrijf, Trinity Interieur.

Een goede kantoorinrichting levert een bedrijf veel voordelen op. Wij hebben de expertise een optimale kantoorinrichting te ontwerpen en te realiseren. Wij kunnen diverse oplossingen verzorgen: van de levering van een bureaublad tot aan de realisatie van een complete kantoorinrichting zoals werkplekken, vergaderruimten, concentratieruimten, enz.