Keuzevrijheid in tafels en tafelbladen

Een eettafel op maat, helemaal naar jouw wensen! Wij zijn gek van tafels en wij geven  jou de maximale vrijheid om de ideale eettafel of tafelblad vorm te geven. Een tafel of een tafelblad precies zoals je dat wilt. Die klopt in alle details.  Van mooie materialen, in een mooie kleur en vorm.

Onderscheidend in kwaliteit en dienstverlening

Onze deskundige adviseurs staan klaar om jou te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We maken van de eettafel of tafelblad een tekening, we geven interieuradvies en we staan snel voor je klaar, ook als er iets niet naar wens is.

Wij adviseren je graag in de juiste uitvoering van een tafel zodat u verzekert bent van een tafel die perfect past in uw interieur.

Tevreden!

Ik wil dat je zeer tevreden bent met je tafel of tafelblad. Niet alleen met de tafel of het tafelblad zelf maar ook met ons advies en onze kwaliteit van dienstverlening.

Kies zelf de kleur, vorm en materiaal die perfect passen bij jouw interieur, en geniet van onze topkwaliteit tafels waar elk detail klopt.

Een tafel op maat: voor jou!

Tjeerd van der Mark

Eigenaar Trinity Furniture Solutions

Trinity Interieur tafels en tafelbladen op maat
Eettafel en Tafelblad op maat

Specialisme in meubellinoleum

Wij zijn gespecialiseerd in meubellinoleum, een unieke duurzame afwerking met prachtige eigenschappen.  Meubellinoleum is een 2 mm dik materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen en waarmee prachtige meubels gemaakt kunnen worden.

trinity furniture solutions

Trinity?

De naam trinity is afgeleid van het woord en symbool “triskelion”. Het is het zeer oud, keltisch, mythisch en magisch symbool dat staat voor de drie-eenheid van:

  • liefde
  • toewijding (inspiratie)
  • en wijsheid

Het staat voor de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan.

En ook: kantoorinrichting!

Voor de inrichting van kantoren (een deel of compleet) hebben wij een apart bedrijf, Trinity Interieur.

Een goede kantoorinrichting levert een bedrijf veel voordelen op. Wij hebben de expertise een optimale kantoorinrichting te ontwerpen en te realiseren. Wij kunnen diverse oplossingen verzorgen: van de levering van een bureaublad tot aan de realisatie van een complete kantoorinrichting zoals werkplekken, vergaderruimten, concentratieruimten, enz.