trinity furniture solutions

De naam trinity is afgeleid van het woord en symbool “triskelion”. Het is het zeer oud, keltisch, mythisch en magisch symbool dat staat voor de drie-eenheid van:

  • liefde
  • toewijding (inspiratie)
  • en wijsheid

Het staat voor de manier waarop wij met onze klanten om willen gaan.

Tafels en Tafelbladen

Een tafel of een tafelblad precies zoals je dat wilt. Die klopt in alle details.  Die mogelijkheid bieden wij u door het geven van maximale vrijheid in het samenstellen van een mooie tafel of tafelblad. 

Onderscheidend in kwaliteit en dienstverlening

We willen tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en waarvan alle details kloppen.

Wij adviseren u graag in de juiste uitvoering van een tafel zodat u verzekert bent van een tafel die perfect past in uw interieur.

Specialisme in meubellinoleum

Wij zijn gespecialiseerd in meubellinoleum, een unieke duurzame afwerking met prachtige eigenschappen.  Meubellinoleum is een 2 mm dik materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen en waarmee prachtige meubels gemaakt kunnen worden.

Tafelblad opmaat

En ook: kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting levert een bedrijf veel voordelen op. Wij hebben de expertise een optimale kantoorinrichting te ontwerpen en te realiseren. Wij kunnen diverse oplossingen verzorgen: van de levering van een bureaublad tot aan de realisatie van een complete kantoorinrichting zoals werkplekken, vergaderruimten, concentratieruimten, enz.

Voor de realisatie van complete interieurs hebben wij een apart bedrijf, Trinity Interieur.