Trinity Furniture Solutions

Wij zijn gek van tafels en van kantoorinrichting. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door ons specialisme in meubellinoleum, onze maatwerkmogelijkheden en door onze klantgerichtheid.

Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor u mooi en tijdloos meubilair of kantoorinrichting van een hoog kwaliteitsniveau realiseren.

Heeft u een vraag? Bel ons: 0252 -72 95 73

Specialisme in meubellinoleum

Wij zijn gespecialiseerd in meubellinoleum, een unieke duurzame afwerking met prachtige eigenschappen.  Meubellinoleum is een 2 mm dik materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen. 

Tafels en Tafelbladen

Wij willen onze klanten tafels of tafelbladen leveren die zich onderscheiden in vorm en materiaal. Tafels die van topkwaliteit zijn en dezelfde kwaliteit hebben als topmerken in de meubelindustrie. En tegen een redelijke prijs. Omdat de bureau en tafelbladen op maat gemaakt worden is er een enorme keuze in de vorm, dikte en toplaag van de bladen. Tevens leveren wij ook complete tafels, zoals tafels van hout of een combinatie van een tafelblad op maat en een apart tafelonderstel.

En ook: kantoorinrichting

Een goede kantoorinrichting levert een bedrijf veel voordelen op. Wij hebben de expertise een optimale kantoorinrichting te ontwerpen en te realiseren. Wij kunnen diverse oplossingen verzorgen: van de levering van een bureaublad tot aan de realisatie van een complete kantoorinrichting zoals werkplekken, vergaderruimten, concentratieruimten, enz.

Voor de realisatie van complete interieurs hebben wij een apart bedrijf, Trinity Interieur.