desklin linoleum bureaulegger

Wilt u een comfortabele, natuurlijke ondergrond voor op uw bureau? Wilt u geen zweterige of koude huid meer op uw bureau? Neem dan een Desklin linoleum bureaulegger!

Deze bureaulegger is gemaakt van meubellinoleum. Dit is een ander soort linoleum dan linoleum voor vloeren (Marmoleum). De Desklin linoleum bureauleggers maken wij zelf en zijn exclusief bij ons verkrijgbaar, in de kleur zwart, in 2 maten:

  • 50 x 61 cm
  • 50 x 91 cm

Geen kunstof!

Met een Desklin linoleum bureaulegger werkt u op een natuurlijke en comfortabele onderlaag omdat het gemaakt is van meubellinoleum: een natuurlijk en warm materiaal met een klassieke uitstraling.

Bureautafels worden voornamelijk afgewerkt met een oppervlak van kunststof, zoals hard plastic laminaat (HPL) of van decoratief melamine. Deze kunststof oppervlakken voelen koud aan en zijn als onderlaag oncomfortabel om op te schrijven. In een warme omgeving blijft de huid van een arm vaak “plakken”.

Met een kunststof bureaulegger heeft u hetzelfde probleem.
U kunt dat makkelijk voorkomen door een bureau onderlegger van meubellinoleum te gebruiken.

linoleum bureaulegger
linoleum bureaulegger
linoleum bureaulegger

Desklin bureaulegger 50 x 61 cm

linoleum bureaulegger

Desklin bureaulegger 50 x 91 cm

linoleum grondstoffen

Voordelen van linoleum

Een Desklin linoleum bureaulegger is uitstekend geschikt om op te schrijven en om als muismat te dienen. U creëert hiermee niet alleen een warme, comfortabele natuurlijke werkomgeving maar uw bureau ziet er tevens mooi en exclusief uit.

Een Desklin bureaulegger heeft diverse prettige eigenschappen:

  • is niet gevoelig voor blijvende vingerafdrukken
  • heeft een warme en stijlvolle uitstraling
  • heeft een mat oppervlak
  • is vlekbestendig
  • heeft geen lichtreflectie
  • heeft een hoog schrijfcomfort

Gemaakt van natuurlijke hernieuwbare grondstoffen

Meubellinoleum is een milieuvriendelijk materiaal dat gemaakt wordt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen. Basisgrondstoffen zijn lijnolie, hars, houtmeel en natuurlijke pigmenten. Hierdoor krijgt meubellinoleum zijn bijzondere fijne eigenschappen.

Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen is het een zeer milieuvriendelijk materiaal, zeker in vergelijking met een kunststof bureau onderlegger. Een kunststof onderlegger is minder gebruiksvriendelijk, meer milieubelastend en minder mooi.