Ronde vergadertafel

Een ronde vergadertafel is een mooi alternatief voor de standaard rechthoekige vergadertafel. Als je iedereen een gelijkwaardig gevoel wilt geven, zal de keuze voor een ronde vergadertafel een goede keuze zijn. De tafel neemt wat meer plaats in als er maar voldoende ruimte is, kan een ronde tafel voor een hele goede sfeer vormen in een vergaderruimte.

Wij hebben diverse mogelijkheden in standaard en maatwerk vergadertafels en geven uw graag advies over ronde vergadertafels.

Visitekaartje

Een representatieve vergaderruimte is het visitekaartje van bedrijf. Met een mooie ronde vergadertafel en gebruik van prachtige materialen is de eerste goede indruk al gegeven. En het vergadert een stuk prettiger aan een vergadertafel die rond is! 

Keuze uit verschillende toplagen

Wij kunnen de vergadertafel in verschillende toplagen uitvoeren. U heeft de keuze uit de volgende toplagen:

meubellinoleum

Meubelinoleum is een uniek, natuurlijk materiaal met een elegante en tijdloze uitstraling. Meubellinoleum wordt toegepast in design meubilair. Verkrijgbaar in 21 prachtige effen kleuren.

Lees meer over meubellinoleum

HPL

Hard Plastic Laminaat (HPL) is een slijtvaste en stootvaste kunststof laag van ca 0.9 mm dik. HPL heeft een grote kras- en slijtvastheid en is het bestendig tegen chemicaliën en hitte. Verkrijgbaar in talloze kleuren en decoren.

Lees meer over HPL

Fenix NTM

Fenix NTM van de Italiaanse fabrikant Arpa Industriale is een verbeterd Hard Plastic Laminaat (HPL) met prachtige eigenschappen. Fenix heeft een grote kras- en slijtvastheid en is het bestendig tegen chemicaliën en hitte.

Typerend voor FENIX NTM zijn de ultramatte finish en het aangename gevoel.  Fenix wordt toegepast in design meubilair. Verkrijgbaar in 21 effen kleuren.

Lees meer over Fenix NTM

houtfineer

Fineer wordt gemaakt van echt hout. Het dunne fineer (meestal 0.5 tot 1.5 millimeter dik) wordt verkregen door een boomstam van een bepaalde houtsoort dun te schillen. Hierdoor ontstaan dunne vellen die op plaatmateriaal geplakt worden om daarmee een meubel te af te werken. Wij leveren eiken en walnoten fineer.

Lees meer over fineer

ronde vergadertafel op maat

Er zijn zoveel mogelijkheden !

Neem daarom contact met ons op:

info@trinityfurniture.nl

0252 -72 95 73

Ronde vergadertafel

Ronde Vorm

De vergadertafel is het middelpunt van de ruimte. Een vergadertafel in een ronde vorm geeft een andere dimensie in een vergaderruimte dan een rechthoekige tafel. De vorm speelt een belangrijke rol, omdat het bepaalt hoe mensen gaan zitten en wat de afstand is tot degene aan de overkant van de tafel.

 

Enkele tips bij de keuze van een ronde vergadertafel

Hoe groot is de vergaderruimte?

Wij kunnen op basis van het aantal personen adviseren welke afmeting de ronde vergadertafel zou moeten hebben, rekening houdend met de bewegingsruimte om de tafel heen en beenruimte onder de tafel.

Een vergadertafel van het juiste formaat geeft mensen een gevoel van ruimte en voelt prettig aan.

Hoeveel mensen komen er maximaal aan de ronde vergadertafel zitten?

Een volgend aspect is hoeveel mensen er maximaal aan de tafel komen te zitten. Als je vaak vergadert met 6 mensen, dan is een tafel voor 6 tot 8 personen voldoende.

Heb je vergaderingen met grotere gezelschappen dan is het belangrijk dat alle mensen comfortabel kunnen zitten. En op een goede afstand van elkaar zitten zodat men onderling oogcontact kan maken en kan deelnemen in het gesprek.

Hoogte van de ronde vergadertafel en bijbehorende stoel

De hoogte van de tafel en ook bijbehorende stoel moet goed zijn zodat lange en korte mensen goed aan de tafel kunnen zitten.

Op een vergaderstoel zitten waarbij de tafel in verhouding erg hoog staat is erg ongemakkelijk en leidt af waar het echt om gaat, de vergadering. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je bent de hele tijd met je zitpositie bezig.

Daarnaast is het ook vervelend als mensen hun knieën stoten tegen een tafelbalk of tafelpoot dan wel knel zitten met hun benen en het tafelblad.

Een ovale, ronde of rechthoekige vergadertafel?

Wij kunnen een ronde vergadertafel leveren van maximaal 220 cm diameter. Het blad kan in diverse dikte met de volgende toplagen uitgevoerd worden:

  • Meubellinoleum
  • Fenix NTM
  • Houtfineer
  • HPL

We combineren het maatwerkblad met een tafelonderstel van diverse fabrikanten. De onderstellen van de ronde vergadertafel zijn van metaal en afhankelijk van de beschikbaarheid in een bepaalde kleur of chroom leverbaar.

Advies voor een ronde vergadertafel op maat

Op basis van de wensen die er zijn en de beschikbare ruimte kunnen wij de juiste ronde vergadertafel leveren. Van standaard vergadertafel tot een vergadertafel op maat als pronkstuk in een board room inclusief audio/visuele aansluitingen.

Wij denken mee over de uitvoering en kunnen een vergadertafel op maat leveren die past bij de sfeer die een vergaderruimte moet hebben. Bijvoorbeeld een vergadertafel in hout of met een blad afgewerkt met meubellinoleum.

Van kleine tot grote vergadertafel in een ronde vorm, we hebben een standaard of maatwerkoplossing.